STRESSCOACHING

STRESSCOACHING

Stresscoaching udfylder mellemrummet mellem læger og psykologer. Stresscoaching er til dig der er blevet stresset, eller som ønsker at forebygge stress.

Samtaler kan tages på mit kontor i Kastrup eller via telefon eller Messenger.

Effektivt stresscoachingforløb – fra 5-8 uger

Hos Life & Stresscoach Kastrup lærer du trin for trin at tackle din stress. Forløbet giver dig værktøjer der forbedrer din trivsel, så du genfinder din energi og får balance i dit liv. Du er i trygge hænder og rammer hos mig, hvor vi sammen prioriterer det, du har overskud til. Jeg har særlig fokus på, at du skal lære om forebyggelse af stress i forhold til at kunne undgå stress i fremtiden.

Forløbet:

Afstressnings fasen:

Ved stresscoaching arbejder du og jeg målrettet med at få stressen ud af din krop så du får sat en stopper for yderligere stress. Her fokuserer vi på søvn, fysisk aktivitet samt din mentale tilstand. Du skal lære dine stresssignaler og årsagerne at kende, så du kan blive bedre til at reagere i tide på signalerne, når du møder dem i hverdagen.

Håndtering og forebyggelse:

Efterhånden som du får mere overskud, vil en større del af stresscoachingen handle om forebyggelse af din stress. Vi vil tale om hvor vigtigt det er at afveksle mellem hvile og arbejde, og mellem at handle og lade op i dagligdagen. Undervejs undersøger vi, hvor meget opmærksomhed du giver dine tanker og om du lader tankerne styre dig, da forskning har vist, at det som oftes er vores tanker samt vores tanker om tankerne, der er med til at udløse stress.

Vi arbejder muligvis med enkelte øvelser fra bogen ”Mindre stress MERE overskud” forfatter Bjarne Toftegård cand.polyt., ph.d. Hvis jeg beslutter at øvelserne i bogen vil være gavnlige for dig, er bogen inkluderet i dit forløb hos mig.

Du er meget velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende gratis samtale, +45 42204444