POSITIV PSYKOLOGI VEJLEDNING

TANKER ER TANKER, OG VI TILLÆGGER DEM SOM REGEL ALT FOR STOR BETYDNING – ISÆR I DEN NEGATIVE RETNING

POSITIV PSYKOLOGI VEJLEDNING

Har du styr på dine tanker?

Det er både fantastisk og skræmmende, hvad dine tanker gør ved dig: Tanker er elektriske impulser i hjernen, der skaber billeder, lyde, ord og sætninger. Alligevel er det dine tanker der bestemmer hvad du føler, om du er ked af det, glad, lykkelig, frustreret, sur, gal o.s.v. Dine tanker er din fremtid – det er dine tanker du handler på, og derfor er det vigtigt at du tænker konstruktivt, så du opnår de bedste livsbetingelser.

Prøv at lav denne simple øvelse: Skriv dine tanker ned i løbet af 1 time. Du bliver sikkert overrasket over, hvor mange tanker du har. Jeg kan fortælle dig, at du har omkring 60.000 tanker om dagen. 70% af alle dine tanker er desværre negative tanker…. Det positive er dog, at du kan lære at kontrollere dine tanker, så dine negative tanker ikke tager fuldstændig over og står i vejen og blokere dig i at være den bedste udgave af dig selv.

Hvis du bruger tid og energi på f.eks. et negativt kropsbilled, med utilfredshed og kritik, med din personlighed, f.eks  ”det klarer jeg aldrig” eller “jeg er ikke god nok”, fjerner det dit fokus fra dine mål, og derfor kan dine chancer for at nå dine livsmål, blive svære.

Jeg kan hjælpe med:

  • At fokusere på det positive der skaber trivsel, så du kan præstere bedre i din dagligdag
  • Hvis den situation du er i, ikke kan ændres, så lærer jeg dig at ændre dine tanker, så du får det bedste ud af situationen
  • At blive bevidst om dine tanker, så de arbejder for dig og ikke imod dig
  • Selvindsigt og selvrealisering – at udfordre dig selv og gå nye veje. At turde prøve noget andet
  • Sammen skaber vi flow i dit liv så du bliver modstandsdygtig

“En stor del af forskningen viser, at trivsel kan forebygge sygdom, men det virker ikke behandlende – så er man lykkelig, er der statistisk set mindre sandsynlighed for at blive syg. Eksempelvis kan optimisme beskytte imod depression, mens positive følelser kan beskytte imod stress og forkølelsesvirus, osv Inden for positiv psykologi forskes der i det, der fungere godt, hvor der inden for traditionel psykologisk forskning fokusere på det, der går galt”