STRESSCOACHING

STRESSCOACHING

Få energi og balance i livet

Stress kan behandles så du fysisk og psykisk kommer i balance igen. I et individuelt stressbehandlingsforløb får du redskaber til at skabe bevidsthed over de stress årsager og udfordringer, som du er udfordret på, samt hvordan du håndterer nuværende samt kommende udfordringer, så hverdagen igen kommer til at hænge sammen for dig. Stresscoaching er meget mere end almindelig coaching eller terapi. F.eks. er rådgivning en meget vigtig del af et stresscoaching forløb.

Ved stresscoaching arbejder du og jeg målrettet med at få stressen ud af din krop, samt at få din hverdag til at fungere og at få dit liv i balance. Du får hjælp til at komme ovenpå igen og hjælp til at håndtere nuværende og fremtidig stress. Dette gør vi med både praktiske og mentale værktøjer, hvor du ind imellem vores sessions skal arbejde på egen hånd med opgaver og øvelser, så du fremadrettet lærer at holde dig fri af stress.

Hos Life & Stresscoach Kastrup gennemgår du et program, hvor du trin for trin lærer at tackle din stress. Allerede efter første samtale kan jeg love dig, at du føler dig bedre.

Et forløb hos Life & Stresscoach Kastrup giver dig værktøjer så du bliver robust, genfinder din energi og får balance i dit liv – et typisk forløb hos mig løber over 8-10 uger. Et klassisk forløb indeholder:

  • Indledende telefonsamtale (screening) – denne er gratis og ganske uforpligtende
  • 7 samtaler (i enkelte tilfælde 5 samtaler) varighed ca. 60-80 minutter pr. samtale. Samtalerne afholdes som det passer dig bedst, f.eks face to face, telefon, skype/WhatsApp/Messenger, prisen er den samme. Du er meget velkommen til at kontakte mig for støtte eller med spørgsmål mellem vores samtaler, dette koster selvfølgelig ikke ekstra
  • Bogen ”Mindre stress MERE overskud” forfatter Bjarne Toftegård cand.polyt., ph.d. – denne bog er gratis og den sender jeg til dig, så du har den til 1. samtale, da vi blandt andet arbejder med nogle af de forskellige øvelser, der er i bogen
  • Bodyscan-meditation: Bodyscan-meditationen er en øvelse, som du kan vende tilbage til igen og igen. Hvis du er stresset eller har svært ved at falde til ro, er det en af de bedste måder at drage omsorg for dig selv. Jeg kan lære dig hvordan du gør, hvis du er interesseret

Stresscoaching udfylder mellemrummet mellem læger og psykologer. Stresscoaching er til psykisk sunde mennesker, der ønsker at forebygge stress, eller som er blevet alvorligt stressede på grund af en belastning. Stresscoaching kan således gives ved en sygemelding, ved meget stress og rent forebyggende.